Ha tévé vásárlását tervezed, biztosan tudod már azt is, hogy hol helyezed majd ez a jövevényt. Ha egyetértesz abban, hogy a legelegánsabb megoldást a fali konzol jelenti, akkor ez a cikk neked szól: megmutatjuk, mire figyelj a tartó vásárlásakor!

2022. október 28., 12:56

A digitális tévéadások vételéhez szinte mindenhol szükséges a szobaantenna; a Thomson most megmutatja, hogy ennek a kiegészítőnek nem kell feltétlenül kilógnia dizájn alapján sem a berendezési tárgyak sorából.

2020. március 20., 08:00

Jelenleg a top gyártók 8K-s tévéket kínálnak a csúcskategóriában; ennél nagyobb részletességnek viszont nincs értelme. És ezt végre mindenki belátja.

2019. január 24., 08:00

A Thomson legújabb távirányítói nemcsak pontosan ugyanazt tudják, mint a Samsung, az LG vagy a Sony tévék távirányítói, hanem pontosan ugyanúgy is néznek ki.

2018. november 14., 08:00

Nem mindig a méret a lényeg: a Hama piacra dobott egy új digitális-analóg audio átalakítót, amivel az újabb eszközök a régebbiekkel is gond nélkül összehozhatók. És mindez elfér egy gyufásdoboz méretében!

2018. július 27., 08:00

Az egyszerre több eszközhöz is használható kontrollerek nemcsak akkor hasznosak, ha elvész vagy meghibásodik egy készülék sajátja, hanem akkor is, ha sok a kütyü, és nem szeretnénk mindegyikhez a saját vezérlőjét a kanapé mellett tartani. A Hama legújabb univerzális távirányítói négy illetve nyolc eszköztípus irányítására alkalmasak.

2018. július 19., 08:00

A tévéállványokat funkcionalitás alapján alapvetően két csoportba sorolhatjuk: az első csoportba az egyszerű, csak a tévé felakasztását lehetővé tevő modellek tartoznak, a másik tábort pedig azok a falitatók alkotják, amelyek számos extra szolgáltatást kínálnak. A 108712-es számú Hama Fullmotion ez utóbbi típusok közé tartozik, és van egy nagyon érdekes tulajdonsága is.

2018. június 18., 08:00

Nemcsak a bútorok és a szőnyegek porosodnak, hanem a műszaki berendezések is, így időről időre a lakásban található kütyük is igényelnek némi törődést. A készülékek többségét egyszerűen egy nedves ronggyal tisztára törölhetjük, a tévék, monitorok és más kijelzők viszont különleges bánásmódot igényelnek.

2017. február 22., 08:00

Ó igen, a kompakt, wireless billentyűzetek egyre népszerűbbek, hiszen az okostévék egyre többet tudnak, egyre több mindenre lehetőket használni – de kényelmesen csak akkor tehetjük ezt meg, ha van valamilyen olyan kütyünk is kéznél a távirányító mellett (vagy helyett), amivel néhány szót vagy egy webcímet is gyorsan be tudunk gépelni.

2016. október 6., 08:00

A felsőkategóriás tévékre a gyártók általában három vagy négy HDMI csatlakozót szerelnek, a középkategóriától lefelé azonban könnyen találkozhatunk ennél kevesebb bemenettel is. Mit tegyünk, ha több eszközünk van, mint amennyit a tévé fogadni képes?

2016. június 24., 08:00