A vezeték nélküli fülhallgatónak megjelent az új verziója, amely fehér színben pompázik. A kütyü természetesen továbbra is Bluetooth kapcsolatot használ, így telefonok, tabletek, notebookok és tévék mellé is ajánlott.

A vezeték nélküli fülhallgatók népszerűsége egyre nő, mivel a gyártók egyre több mobilról „felejtik le” a jack csatlakozót. Régebben a vezeték nélküli összeköttetés egyenlő volt az alacsonyabb hangminőséggel, a Bluetooth azonban ma már több olyan megoldást is tartalmaz, amivel akár zenehallgatás során akár filmnézés közben kifogástalan minőségben lehet részünk.

A Hama Calypso vezeték nélküli fülhallgatója a szabvány 4.2-es változatát használja, így az A2DP segítségével kiváló minőségű zenehallgatást tesz lehetővé: a 320 kbps-os MP3 zenék például gond nélkül, azaz további minőségromlás nélkül jutnak el a küldő eszköztől a fülhallgatóig. A fejhallgató telefonokkal, táblagépekkel, notebookokkal és tévékkel is kompatibilis, ráadásul kihasználja a Bluetooth multipont kapcsolat lehetőséget is, így egyszerre két készülékhez is tud kapcsolódni. (Ha az egyik telefon, akkor nem kell aggódni: beérkező hívásnál a mobil prioritást kap, a fülhallgató automatikusan átvált rá.)

A fülhallgató tetszetős külsővel rendelkezik, azonban a kialakítás nemcsak jól néz ki, hanem funkcionális szempontból is megfelelő: a nagyméretű fülpárnák például a hosszú távú használat során is biztosítják a kényelmet, emellett passzív zajszűrőként is tevékenykedek. Ez nemcsak otthon, hanem egy utazás során is hasznos – viszont aki kocogás közben használja a Hama Calypsót, annak éppen ezért jobban kell figyelnie a környezetre. A kényelmet a párnázott hangszórók mellett az állítható fejpánt is biztosítja, hiszen vele az eszközt mindenféle fejmérethez (és formához) tökéletesen hozzá lehet igazítani.

A fülhallgató előnye, hogy a Bluetooth kapcsolat mellett vezetékes összeköttetéssel is használható, vagyis akkor sem kell félretenni, amikor éppen töltjük. A dobozban lévő kábel ráadásul mikrofont is tartalmaz, és van rajta egy kapcsolópanel is, amivel a – kompatibilis telefonoknál és táblagépeknél – a zene és a hívások kezelésére van lehetőség.

A fejhallgató akkumulátorát 3 óra alatt lehet teljesen feltölteni, ezt követően pedig 12 órányi használatot kapunk.