A telefonok töltése az irodában és otthon is egy vezeték nélküli töltővel a legkényelmesebb, mutatunk is a művelethez egy pofás kis töltőt.

A vezeték nélküli töltő egyértelműen a legkényelmesebb módja annak, hogy a mobilt folyamatosan töltsük energiával: elég, ha csak arra odafigyelünk, hogy amikor letesszük a telefont, akkor a töltőre helyezzük el. Így az akkumulátor folyamatosan kapja az utánpótlást, és nem kell aggódni amiatt sem, hogy ha közben érkezik egy hívás, akkor esetleg elfelejtjük a töltőkábelt visszadugni.

A Hama QC-FC10C a Hama egyik legújabb terméke a piacon; a kütyü érdekessége, hogy dizájnos: nemcsak köralak formája emeli ki társai közül, hanem az is, hogy a szokásos műanyag/szilikon bevonattal ellentétben szövegborítást kapott, ami elegáns megjelenést kölcsönöz számára. A szövet alatt is minőségi kialakítással találkozhatunk: a fém alkatrészek garantálják a hosszú élettartamot.

A töltő USB-C csatlakozón keresztül kapja a működéshez szükséges energiát, és ha gyorstöltő csatlakozik hozzá, akkor képes akár 12 voltos feszöltség mellett, akár 10 wattal is tölteni a mobilokat. A kütyüre kapcsoló nem került, hiszen a töltés automatikusan elindul, amikor kompatibilis készüléket helyezünk el rajta. A 10 cm átmérőjű korongra egy visszajelző LED is került, ami folyamatosan tájékoztat a töltés állapotáról.