A Hama három új töltővel igyekszik segíteni azokat a családokat, akiknek semmi energia nem elég.

Felmérések szerint egy átlagos háztartásban 8-10 olyan kütyü is van, amelyet rendszeresen kell tölteni, ezért egyre népszerűbbek azok a töltők, amelyek egyszerre két-három vagy akár ennél is több eszközt tudnak energiával ellátni. A kombinált töltőt azonban nemcsak otthon hasznosak, hanem akkor is remek szolgálatot tesznek, ha nyaralni megyünk: sokkal kevesebb töltőt kell a bőröndbe tenni!

A Hama három újdonsága közül talán a 210537-es töltő az érdekesebb, ez a kütyü ugyanis négy készülék töltésére is képes, 33 wattos összteljesítmény leadása mellett. A töltő a QC 3.0 szabvány szerinti gyorsöltésre is képes (valamint visszafelé kompatibilis az előző verziókkal, természetesen); gyorstölteni viszont a négy csatlakozóból csak az egyik egy, a narancssárga színnel jelölt port segítségével lehet.

A négy USB csatlakozó ennek ellenére hasznos, hiszen az éjszaka folyamán a lassú (normál) töltés is elég ahhoz, hogy a kütyük reggelre újra „fittek” legyenek. Sőt, nem is baj, ha a normál töltést részesítjük előnyben amikor csak tudjuk, hiszen köztudott, hogy az akkumulátor így sokkal lassabban használódik el! A gyorstöltést hagyjuk meg azokra az alkalmakra, amikor 10%-on „áll” az okostelefon, nekünk meg 15 perc múlva indulni kell. A töltőre a négy csatlakozó mellett egy visszajelző LED is került, amely segítségével ellenőrizhető magán a töltőn is, hogy a töltés rendben elindult-e. A készülék 3,6-12 voltos feszültség mellett 3-1,5 amperes áramerősség leadására képes.

A 210520/21-es számú töltő csak két USB csatlakozóval rendelkezik, cserébe azonban nemcsak a QuickCharge, hanem a Power Delivery gyorstöltési szabványt is támogatja, így a kompatibilis iPhone-okat is villámgyorsan képes feltölteni. A két típusszám ellenére ugyanarról a töltőről van szó, a különbség mindössze annyi, hogy a 21-es számú verzió esetében a töltő mellé jár egy mindkét végén USB-C csatlakozóval ellátott kábel is. A PD szabvány támogatása miatt a töltőn lévő két csatlakozó közül az egyik USB-C szabványú; ennél a kütyünél a belső felépítés miatt bármelyik csatlakozót is használjuk, a maximális, 30 wattos töltési teljesítmény biztosan kihasználható.

A harmadik töltőre, a 210578-as típusra már csak egyetlen egy USB-C csatlakozó került, a maga nemében mégis érdekes termékről van szó: ez a modell ugyanis a QuickCharge és Power Delivery szabványok támogatása mellett 5-20 voltos feszültséggel képes tölteni. Az így elérhető, akár 45 wattos teljesítmény alkalmassá teszi a kütyüt arra, hogy ne csak telefont vagy tebletet, hanem akár notebookot is feltöltsünk vele (ez a funkció azonban csak akkor működik, ha a notebook is támogatja).