A Thomson újdonsága remek opció szinte bármilyen tévé távirányítójának a pótlására.

A Thomson egyik legújabb univerzális távirányítója a programozható termékek sorát bővíti, azonban a koncepciót sikerült újragondolni: a betanításhoz nem távirányítóra van szükség, hanem csak internetre és jack kábelre. Hiszen a ROC4301 4-in-1 az eszköz vagy eszközök kiválasztása után egy online adatbázisból programozható fel.

Ez az adatbázis ráadásul hatalmas, és folyamatosan bővül; szinte a világ összes készüléke megtalálható benne. A programozás szinte egyedülálló módon jack csatlakozó segítségével történik, így az internetkapcsolat mellett annyi követelmény azért még van, hogy kelleni fog egy internetképes, jack aljzattal szerelt kütyü is – amely lehet számítógép, laptop, de akár telefon, tablet is. Ha ez megvan, akkor csak össze kell kötni a távirányítót és a jack portot, majd az erre a célra létrehozott weboldalon kiválasztani a tévé vagy más eszköz típusát!

A Thomson ROC4301 4-in-1 egyszerre akár négy eszköz irányítására is megtanítható, amelyek között egyszerűen tudsz váltani. A vezérlőre összesen 48 gomb került, így a legtöbb készüléknél nemcsak az alapfunkciókat, hanem az extrákat is elérheted. A tévék mellett Blu-ray lejátszók, DVD-k, set-top-boxox, audio eszközök és még videók kezelésére is rá tudod venni az univerzális kontrollert, így a továbbiakban elég lesz ez az egy vezérlő minden, a lakásban található szórakoztatóelektronikai termék irányításához.