A Hama új távirányítói között van egy tényleg univerzális típus, illetve öt olyan, amit egy-egy gyártó termékeihez terveztek.

2023. december 14., 18:00

A Thomson újdonsága remek opció szinte bármilyen tévé távirányítójának a pótlására.

2022. december 20., 00:00

A Thomson rengeteg féle távirányítót készített már, most egy olyan újdonság érkezett, amely remek ötlet segítségével könnyíti meg a felprogramozást.

2022. augusztus 16., 19:00

A Thomson legújabb távirányítói nemcsak pontosan ugyanazt tudják, mint a Samsung, az LG vagy a Sony tévék távirányítói, hanem pontosan ugyanúgy is néznek ki.

2018. november 14., 08:00

Az egyszerre több eszközhöz is használható kontrollerek nemcsak akkor hasznosak, ha elvész vagy meghibásodik egy készülék sajátja, hanem akkor is, ha sok a kütyü, és nem szeretnénk mindegyikhez a saját vezérlőjét a kanapé mellett tartani. A Hama legújabb univerzális távirányítói négy illetve nyolc eszköztípus irányítására alkalmasak.

2018. július 19., 08:00

Nem is olyan régen írtunk a Thomson egyik olyan billentyűzetéről, amelyet direkt a Samsung tévéihez terveztek. A ROC3506SAM különlegessége a tapipad és a rengeteg gomb, ami a gyártó tévéinek extra funkcióihoz ad gyors és egyszerű elérést: velük nemcsak az alkalmazásokat, hanem a médialejátszót is kényelmesen irányíthatjuk. Aki LG tévét vett, az háboroghatott egy sort, hogy már megint kimarad a jóból; de szerencsére ez nincs így, a Thomson elkészült ugyanis a billentyűzet LG tévékkel működő változatával!

2017. július 25., 08:00

Ó igen, a kompakt, wireless billentyűzetek egyre népszerűbbek, hiszen az okostévék egyre többet tudnak, egyre több mindenre lehetőket használni – de kényelmesen csak akkor tehetjük ezt meg, ha van valamilyen olyan kütyünk is kéznél a távirányító mellett (vagy helyett), amivel néhány szót vagy egy webcímet is gyorsan be tudunk gépelni.

2016. október 6., 08:00