Egy gyermeknek az iskolatáska kiválasztásakor az elsődleges szempont biztosan a minta lesz, a szülőket viszont inkább az érdekli, hogy a táska ergonómiai kialakítása megfelelő-e. A Hama táskái közül válogattunk modelleket, kicsiknek és nagyoknak is!

2019. augusztus 7., 08:00

A Hama nemcsak kiváló minőségű termékeivel, hanem társadalmi szerepvállalásával is igyekszik megkülönböztetni magát a versenytársaitól. A vállalat hazai képviselete a tanévkezdéshez kapcsolódóan 107 darab „Allout” iskolatáskát adományozott a Magyar Református Szeretetszolgálatnak; a szervezet a táskákat a nehéz anyagi helyzetben lévő, kisiskolás korú gyermeket nevelő családoknak fogja eljuttatni.

2017. augusztus 30., 08:00

Az alsósoknak, de különösen az elsősős, az iskolát most szeptemberben megkezdő gyerekeknek nem egyszerű a legjobb iskolatáskát kiválasztani; nemcsak arra kell figyelni, hogy a kiszemelt példány az apróságnak tetszik-e, hanem arra is, hogy a táska ergonómiai kialakításra rendben van-e. A Hama termékpalettájáról válogattunk, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2017. augusztus 12., 08:00