Ezzel az adattárolóval biztos, hogy egy jó darabig nem lesz probléma, hogy hova kerüljenek az adatok.

2021. október 28., 20:00

Arányaiban sokkal több fényképezőgép rögzít SD-kártyára, mint CF-kártyára, a profi gépek között azonban utóbbi szabványt részesítik előnyben – mégpedig azért, mert a CF-kártyák sebessége sokkal jobb. A SanDisk CFExpress sorozatát januárban már bemutattuk, most két új kapacitású modellel bővült a termékpaletta.

2020. április 24., 09:59

Tucatnyi gyártó több száz terméke közül választhatsz magadnak, ha memóriakártyát szeretnél. Azonban nagyon kevés az olyan típus, amelyre nemcsak a hétköznapokban számíthatsz, hanem akkor is, ha a helyzet extrém.

2019. július 17., 08:00

A SanDisk rengetegféle memóriakártyát gyárt, amelyek között rengeteg különbség van – és nemcsak árban, hanem tudásban is. Habár sokan hajlamosak úgy gondolkodni, hogy egyik 64 GB-os memóriakártya olyan, mint a másik, a valóság nem is lehetne ennél távolabbi. Bemutatjuk a SanDisk Extreme és Extreme Pro sorozatokat.

2018. szeptember 6., 08:00

Az alkalmazások szinte olyan gyorsan indulnak majd a memóriakártyáról, mint amilyen gyorsan a telefonok saját belső memóriájáról futnak.

2018. március 7., 08:00

Egy átlagos felhasználó naponta több gigabájt adatot használ – ennek jellemzően egy kisebb részét saját maga kreálja, nagyobb részét pedig fogyasztja. Nem meglepő tehát, hogy ma már gyakorlatilag minden eszközben találunk valamilyen belső adattárolót, amit rendszerint memóriakártyával bővíteni is tudunk.

2016. augusztus 9., 08:00