Szeretnéd, ha táblagéped hosszú ideig sérülésmentes maradna? Akkor használj hozzá tokot! Mutatunk is egy egyszerű, költséghatékony megoldást a Hamától!

A tabletek mellé a gyártók szinte sosem adnak tokot, de ez nem is feltétlenül baj, mert igazából nem túl drága kiegészítőről van szó, és így legalább mindenki olyan megoldást vásárolhat magának, amilyen tökéletesen passzol az elképzelésekhez. A Hama kínálatában is szép számmal akadnak tokok – közülük most egy univerzális megoldást mutatunk, amely bármilyen, 10 col körüli mérettel rendelkező eszközhöz használható. A Strap hivatalosan 10,1 colos kijelző méretig támogatja a táblagépeket, de nyilván terljesen jól használható 9,8 colos eszközökkel is. A belső méret egyébként 260×175×10 mm, ez alapján mindenki el tudja dönteni, hogy saját kütyükéhez passzol-e a tok vagy sem.

A kiegészítő háromféle színben, fekete, piros és kék színben vásárolható meg. A kemény fedél garancia arra, hogy a tok nemcsak a szennyeződésektől, hanem a kisebb ütésektől is megvédi a „rá bízott” tabletet. A modern, stílusos külsőnek hála a tok bármilyen táblagéppel használható, illik akár iPadokhoz is. A tabletet a sarkoknál kiváló tapadással bíró gumiszalagok, tökéletesen stabilan tartják.

A kialakításból adódóan a használathoz természetesen a tokot nem kell eltávolítani, elegendő csak a fedelet kinyitni. A fedél extra funkciója, hogy középen is hajlik, így a tokból pillanatok alatt állványt varázsolhatunk; ez ideális megoldás akkor, ha filmet szeretnénk nézni, vagy elolvasni a híreket mondjuk reggeli közben.

A tok poliészterből készült, így annak ellenére, hogy kellően erős, könnyűnek is mondható.