A főleg vezeték nélküli prémium termékeiről ismert gyártó kínálatában is vannak vezetékes kütyük, mégpedig azok, amelyek a játékosok számára készülnek.

Kezdjük is a sort rögtön a V sorozatba tartozó V52 S-sel, amely egy „fél-mechanikus” billentyűzet; ezt pedig egészen pontosan úgy kell érteni, hogy a membrángombos billentyűket turbózták fel kicsit úgy, hogy a leütést kattanó hang jelzi, ezzel a mechanikus billentyűzetekhez hasonló gépelési élményt nyújtva. A Rapoo garantálja, hogy gondunk a tartóssággal nem lesz: a billentyűk akár 15 millió lenyomást is kibírnak, mielőtt meghibásodnának.

A kiosztás természetesen magyar, és bár extra gombok nincsenek, az Fn gomb segítségével extra funkciókat mégis elérhetünk a klaviatúrán. Az elektronika az USB 3.0 csatlakozásnak és az anti-ghosting technológiának hála tökéletesen pontos és gyors reagálású. Természetesen a Rapoo gamer termékeinél megszokott módon adott a háttérvilágítás is, amely RGB típusú, azaz bármilyen színre beállítható, és akár gombonként vezérelhető.

A V720RGB még ennél is komolyabb példány; benne már valódi mikrokapcsolók teljesítenek szolgálatot, 60 millió leütésre tervezve. A gombok leütési útja 1 mm-re hosszabb (ez 4 mm-t jelent). Extra funkció, hogy a mellékelt szoftver segítségével valamennyi gombot egyedileg lehet beprogramozni – és ez nemcsak a funkcióra vonatkozik, hanem a háttérvilágításra is. A beállításokat természetesen el is lehet menteni, így nem túl nagy dolog az sem, ha akár minden egyes játékhoz saját, egyedi beállítást szeretnénk megadni. Hasznos extra, hogy a profilok tárolásához a billentyűzet saját memóriával rendelkezik, így az elmentett profilok akár egy másik számítógépen is előhívhatók – még a kísérő szoftver telepítése nélkül is.

A másik két termék már a hangért felel; a VH530 és VH510 egyike a vállalat újabb fejhallgatóinak. Amíg az egereknél és billentyűzeteknél a késleltetés, az audio eszközöknél inkább a kifogástalan hangminőség az, ami a vezetékes összeköttetésnek még mindig létjogosultságot ad.

A Rapoo két újdonsága között nagyon sok a hasonlóság; hangminőség terén például egy az egyben ugyanazt nyújtja mindkét headset. Sztereo hangzás mellett 7.1 csatornás virtuális térhatást, valamint 20 és 20.000 Hz közötti frekvenciatartományt. Ez, valamint a zárt kialakítás garancia a kiváló hangminőségre és arra, hogy nemcsak a magas és közepes, hanem a mély hangok is erőteljesen szólalnak meg. A zárt kialakítást biztosító fülpárnák bőr borításúak, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen viselhetők. A fejpánt esetében a Rapoo a függesztett megoldás mellett tette le a vokság, amely mindenféle fejforma és fejméret esetén kényelmes viseletet garantál.

A VH530 és VH510 között alapvetően dizájnban van különbség, az eltérés pedig egyértelműen látszik is a hangszórók hátlapján: előbbi elegáns, utóbbi pedig vadóc „befejezést” kapott. Ennek megfelelően természetesen a fények mintája is eltér valamelyest, de a fényforrások működése már nem: mindkét modellben RGB LED-ek gondoskodnak a megfelelő hangulatról. Szintén kényelmi megfontolásból, az USB dugaszban végződő vezeték is csak a bal oldalon csatlakozik a fülhallgatókhoz. Ezen az oldalon találjunk a mikrofonokat is: a VH510-es modellben digitális, a VH530-as típusban pedig aktív zajszűrés gondoskodik arról, hogy a beszéd minősége mind hívások, mind játék esetén kifogástalan legyen.