A Hama két új hordozható akkumulátort dobott piacra, amelyek érdekessége, hogy nagy sűrűségű cellákkal szerelték őket; ez pedig nemcsak a méretükre, hanem a tömegükre is nagyon jó hatással volt.

A Supreme 10HD és Supreme 20HD egyaránt hatalmas kapacitást kínálnak – nevükből kikövetkeztethető módon 10000 illetve 20000 mAh-nyi energia tárolására képesek. A 10000 mAh önmagában elegendő ahhoz, hogy egy mai csúcstelefont 2-3 alkalommal teljesen feltöltsünk, aki pedig a 20000 mAh-t választja, az akár az egész családot elláthatja telefonostól, fényképezőgépestől tartalék energiával egész nap.

A Supreme 10HD 22×65×92 mm-es, tömege pedig 200 gramm. Az akkumulátoron összesen négy csatlakozó található: egy microUSB az akku feltöltéséhez, két USB-A csatlakozó más eszközök töltéséhez és egy USB-C csatlakozó, amely mindkét irányban tud működni. Az akku egyszerre két kütyüt tud tölteni, 2-3 amperes áramerősséggel. A Supreme 20HD természetesen nagyobb és nehezebb, de a kategóriában egyáltalán nem számít hatalmasnak: 25×68×130 mm-es és 361 grammos. Erre a kütyüre is ugyanazok a csatlakozók kerültek, ebből a szempontból tehát nincs különbség az akkumulátorok között.

A dizájnt nem variálták túl viszont – bár ez egy akkunál a legutolsó szempontok egyike szokott lenni. Az elektronika természetesen a saját akku illetve más kütyük töltésekor is figyel a folyamat optimalizálására, ami alacsonyabb töltési hőmérsékletet és ezzel együtt hosszabb élettartamot eredményez. Fontos tudni, hogy mindkét típusba lítium-polimer telepek vannak, ezért nem kell attól tartani, hogy a légitársaságok esetleg kitiltják őket a fedélzetről. Sőt a feladott poggyászban is elhelyezhetők (bár ezt senkinek sem ajánljuk, mert lehet, hogy a csomagot az akku miatt kinyitják).