Ha még nem találtál magadnak semmilyen ajándékot a fa alá, sincs minden veszve: mutatunk három tuti tippet, amivel akár másnak is örömet szerezhetsz!

2022. december 23., 18:00

A nyaralás során a telefon az átlagosnál többször kerül elő a zsebből; mutatunk pár hasznos kiegészítőt, ha nemcsak védeni szeretnéd a készüléket, hanem kényelmesen használni is.

2022. július 31., 18:00

A koronavírus helyzet normalizálódni látszik, néhány napja az EU-n belül szinte teljesen szabadon lehet mozogni; ideje, hogy újra a kalandoké és a kütyüké legyen a főszerep. Kiválogattunk néhány hasznos eszközt azok számára, akik nemcsak tudnak, hanem mernek is elindulni a nagyvilágba.

2020. június 17., 12:00

A Hama két új hordozható akkumulátort dobott piacra, amelyek érdekessége, hogy nagy sűrűségű cellákkal szerelték őket; ez pedig nemcsak a méretükre, hanem a tömegükre is nagyon jó hatással volt.

2020. március 15., 08:00

Az EU úgy döntött, hogy az e-szemét keletkezésének mérséklését szem előtt tartandó, a jövőben csak olyan eszközöket lehet forgalomba hozni a kontinensen, amelyekre USB-C csatlakozó kerül.

2020. február 5., 08:00

A telefongyártók továbbra sem tudják megoldani, hogy a készülékek egy-két napnál tovább működjenek egyetlen feltöltéssel, így inkább azzal foglalkoznak, hogyan lehetne a töltés idejét a leginkább lerövidíteni. A nagy kérdés csak az, hogy a gyorstöltésnek van-e bármilyen káros hatása az akkumulátor élettartamára nézve – főleg hosszú távon.

2016. november 10., 08:00

Rengeteg mobil kütyüt használunk, amelyekben közös, hogy, hogy mindegyik akkumulátorról (is) működik. Az áramforrások élettartama véges, előbb utóbb szinte biztos, hogy a telepet cserélni kell, de nagyon nem mindegy, hogy erre egy-két év vagy csak öt-hat év után kell sort keríteni.

2016. március 24., 08:00