Egy új márka forgalmazását kezdi meg a Hama Kft; az Xtorm gondosan összeállított termékpalettáján megtalálsz minden olyan eszközt, amire a kütyüid feltöltéséhez valaha is szükséged lehet.

#MoreEnergy – röviden így lehet összefoglalni az Xtorm vízióját és hitvallását. A fiatalnak számító, mindössze 15 éves brand a Telco Accessories részeként, 2008-ban jött lére. Hollandiai alapítója olyan más márkák tulajdonosa, mint a Gecko Covers, a Linq, az Njord és a Just in Case. Mindebből remekül látszik – de persze a név is utal rá –, hogy a Telco Accessories profilja a mobil kütyükhöz kapcsolódó kiegészítőket fedi le. A szortimentbe remekül illeszkedik az Xtorm, amelynek termékei a mobil kütyük mobil energiaellátását biztosítják. A termékpaletta ráadásul nemcsak a kommersz, ma már tucatkütyünek számító USB-s akkumulátorokra terjed ki; rengeteg érdekesség is akad az eszközök között.

#MoreEnergy – az Xtorm 15 éves története során folyamatos növekedéssel gyorsan az európai porond első számú piaci szereplőjévé nőtte ki magát, neve pedig ma már nemcsak a kontinensünkön, hanem szerte a világon ismert és elismert. Termékeit offline és online boltokban egyaránt meg lehet vásárolni, mára az Xtorm eszközök összesen 63 országban váltak elérhetővé.

A sikert nemcsak az hozta meg a vállalat számára, hogy maximálisan odafigyelt a felhasználói igényekre, hanem az is, hogy emellett a kedvező ár, a környezettudatosság és a magas minőség is kiemelten fontos volt a fejlesztéseknél. A filozófia egyébként roppant egyszerű: a magas minőségű, tartós termékek nemcsak a gyártás során megvalósított, tudatos intézkedésekkel védik a környezetet, hanem azzal is, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek, így nem kell őket rendszeresen cserélgetni. Mindehhez ráadásul még azt is hozzávehetjük, hogy a Telco Accessories az életciklusuk végén járó termékeket egyre nagyobb arányban akarja és tudja is újrahasznosítani – 2020-ban ez majd’ 4 ezer tonnányi akkumulátor számára jelentett második esélyt.

Közös a termékekben az, hogy mindegyik utazáshoz (is) készült, így nemcsak a szobai létet meg a hátizsákos cipelést viselik jól, hanem gyakorlatilag bármilyen környezetben – egyes modellek akár 0 fokban vagy vizes környezetben is – helyt állnak. Rengeteg típus viszont egy-egy jól behatárolható, különleges célcsoportot szólít meg, így bátran elmondhatjuk, hogy teljesen mindegy, hogy miért van szükséged mobil áramforrásra, az Xtorm termékpalettáján megtalálod a tökéletes választ.

A hazai start összesen tizenkilenc termékkel indul, a hamarosan boltba kerülő modelleket a következő oldalakon mutatjuk be neked.