Ebben az összeállításban az egér és a billentyűzet is több eszközhöz tud csatlakozni egyszerre; de az igazi érdekesség a beépített tablet tartó.

A szett egy igényes dobozban érkezik, amely a klaviatúrán és az egéren kívül egy nano méretű vevőegységet is tartalmaz. A billentyűzetről rögtön látszik, hogy egy komoly példány, hiszen jóval nagyobb társainál. A szokásosnál nagyobb méret az integrált csuklótámaszból és abból adódik, hogy az F sor feletti részen egy tablet tartót is kialakítottak. Ez utóbbi elég nagy ahhoz, hogy akár egy 12 colos tabletet is megtartson, de ha a kütyüt állítva helyezzük be, akár még a telefon is elfér mellette. A tartó pont megfelelő szögben fogja a tabletet ahhoz, hogy azt valamilyen produktív tevékenységhez, például ennek a cikknek a megírásához, kényelmesen tudjuk használni. A nagy méretből adódik, hogy a chicletes kialakítású gombok teljes méretűek, ami szintén hozzátesz a komfortérzethez.

A saját vevőegység 2,4 GHz-en működik, azonban a billentyűzet nemcsak rajta keresztül tud csatlakozni, hanem az integrált Bluetooth 5.0 és Bluetooth 3.0 adaptereket is bevethetjük. Ezzel összesen háromra nő azon eszközök száma, amelyekkel a klaviatúra egyszerre tudja tartani a kapcsolatot. A párosított eszközök között egyetlen gombnyomással lehet váltani; mind a három eszközhöz külön gomb tartozik, a trió pedig a numerikus részleg fölé került.

A gombok száma összesen 115, amiből 107 tartozik a normál, magyar kiosztású szekcióhoz, három az eszközök közötti váltáshoz, négy multimédiás funkciókhoz; a legutolsó gomb pedig nem is gomb valójában, hanem egy (függőleges irányú) görgő. Speciális gombok vannak is meg nincsenek is egyszerre; külön gombot nem foglalnak az extra parancsok, de az Fn gomb segítségével az F billentyűk másodlagos funkciót is ellátnak (pl. e-mail).

A gépelési élmény összességében jó, hiszen a gombok leütési útja elég hosszú, a nyomásoz szükséges erőhatás jól eltalált, a nyomáspont pedig határozott visszajelzést ad. Háttérvilágítás sajnos nincsen, cserébe az AAA méretű elem akár három évig is bírja, mielőtt cserélni kell.

Amíg a billetnyűzet nagyobb az átlagosnál, addig az egér pont fordítva; kisebb. Viszont szerencsére nem túl könnyű, így szintén kényelmesen lehet használni. Kialakítását tekintve nem szimmetrikus, a Hama azok számára tervezte, akik az egeret a jobb kezükkel használják.

A két normál gomb és a megnyomható görgő mellett az egérre került egy DPI-választó, valamint két további programozható gomb, amelyek a hüvelykujj alá esnek. Alapesetben ezekkel előre és hátra lehet lépkedni, például a böngészőben. A DPI választó természetesen az optikai szenzor érzékenységét állítja, három lépcsőben. A választható szintek 1000 DPI, 1600 DPI és 2400 DPI attól függően, hogy a precizitás vagy a gyorsaság a fontosabb szempont.

A billentyűzethez hasonlóan az egér sem csak a saját vevőegységgel, hanem Bluetooth eszközkkel is tud kommunikálni. A váltáshoz az egér alján lévő gombot tudjuk használni, így ilyenkor az egeret fel kell emelni. Az egér is elemről működik, de eggyel nagyobb, AA méretű elemről; ez a specifikáció szerint akár két évet is kibír, a használat intenzitásának függvényében persze. Az elemfedél mögött egy tartót is elrejtettek, ide az USB-s vevőt tudjuk behelyezni, ha nincs éppen rá szükség.