A jelenlegi helyzetben nagyon sokan kénytelenek otthonról dolgozni; háromrészes sorozatunk utolsó részében táskákat, töltőket és tisztítószereket ajánlunk, hogy kényelmesebben teljenek a napok.

2020. április 8., 16:07

A jelenlegi helyzetben nagyon sokan kénytelenek otthonról dolgozni, ezért egy háromrészes sorozatban megmutatjuk, hogy melyek azok a kütyük, amik a legjobban segíthetik az otthoni munkát.

2020. április 2., 16:56

A jelenlegi helyzetben nagyon sokan kénytelenek otthonról dolgozni, ezért egy háromrészes sorozatban megmutatjuk, hogy melyek azok a kütyük, amik a legjobban segíthetik az otthoni munkát.

2020. március 30., 17:11

Amióta világ a világ, az Apple azt ajánlja, hogy mindenki csak hivatalos forrásból vásároljon kiegészítőket – vagyis csak olyan terméket vegyenek a felhasználók iPhone-hoz, iPadhoz, amit maga az Apple gyárt, vagy MFI tanúsítvánnyal rendelkezik.

2020. március 24., 12:30

A gyártók mindig újabb és újabb trükköket találnak ki, hogy az adatűrűséget növeljék. Most a HAMR segítségével bővítik ki a határokat – nem is kicsit!

2020. február 11., 08:00

A Western Digital kínálatában olyan külső adattárolók is vannak, amelyek két merevlemezt használnak. Ez lehetőséget ad arra, hogy az adattárolókat extra nagykapacitással vagy az áltagosnál nagyobb adatbiztonsággal használjuk: elmagyarázzuk, hogyan.

2019. november 6., 08:00

A Hama egyre bővülő okosotthon termékválasztéka most két nagyon érdekes kütyüvel bővült: az egyik egy okos falikapcsoló, a másik pedig egy olyan adapter, amit bármilyen sima kapcsoló vagy konnektor mögé be lehet építeni.

2019. június 17., 08:00

A Hama okoskapcsolóját csak egy picivel nehezebb beüzemelni, mint egy sima kapcsolót, ezért készítettünk egy képes útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezet a tennivalókon.

2019. június 14., 08:00

Néhány hete a Hama okosotthon termékeiről általánosságban már írtunk, tegnap pedig bemutattuk a gyártó két, mennyezetre szerelhető LED-es okoslámpáját. Van azonban itt még valami, amiről érdemes beszélni: az okoskütyüket egy ideje már új app segítségével lehet kezelni. Megnéztük, mit tud a Hama Smart Solution alkalmazás.

2019. április 26., 08:00

Eszközeink többségét nemcsak otthon használhatjuk ma már, hanem útközben is. A telefonok, GPS-ek, notebookok, okosórák korában eleve kihívás úgy menedzselni a töltést, hogy mindig minden működjön – a helyzetet nagyban megkönnyíti viszont, ha gyorstöltésre is van lehetőségünk.

2019. április 17., 08:00