A japán gyártó négy objektívet mutatott be full-frame szenzoros gépekhez, egyet pedig APS-C illetve mikro négyharmados fényképezőkhöz.

A full-frame szenzoros gépekhez készült objektívek közül az első a 28mm F1.4 DG HSM Art, amely a 35 és 24 mm-es átfogású objektívek közé beékelődve nyújt prémium minőséget. Kiváló fényerejének köszönhetően sokféle felhasználási lehetőséget biztosít. Váza por- és cseppálló kialakítást kapott, front lencséjére pedig víz- és olajlepergető réteg is került. A Sigma az objektívet Canon EF, Nikon F, Sigma SA és Sony FE bajonettel fogja gyártani.

Szintén az Art szériát gazdagítja a 40mm F1.4 DG HSM Art. A 28 mm-es változathoz hasonlóan ez az objektív is kromatikus aberrációtól mentes, torzítása pedig 1 százaléknál kisebb. Az F1.4-es fényerőnek köszönhetően az objektív ideális elmosódott hátterű fotók készítéséhez. Az objektív szintén Canon EF, Nikon F, Sigma SA és Sony FE bajonettel lesz elérhető.

A 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports már a zoom objektívek közé tartozik. Habár a Sigmának van már hasonló átfogással rendelkező objektívje, az újdonság szebb rajzolatot és nagyobb felbontást ígér, így az újabb fényképezőgépek mellé mindenképpen érdemes lesz őt választani. Magnéziumvázas, por- és cseppálló kialakítású objektív, az első lencsén olaj- és vízlepergető réteggel. A fényképek készítését optikai stabilizátor is segíti. Ez az objektív Canon EF, Nikon F és Sigma SA bajonettel fog készülni.

A negyedik objektív egy igazi csemege: a 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports a világ első olyan 10×-es átfogású objektívje, amely tele állásban 600 mm-es átfogást kínál. A kiváló képminőséget a teljes zoom tartományban 25 lencsetag 19 csoportba rendezve biztosítja, az optikai stabilizátor hatékonysága pedig négy lépésnyi előnyt biztosít. Az objektív érdekessége, hogy 200 mm-es állásban makro fotózásra is használható, 1:3,3-as nagyítási arány mellett. Természetesen a méretből adódóan az objektív a nehezebbek közé tartozik, azonaban a Sigma megtette amit lehetett: a váz nagyobb része könnyű, de strapabíró magnéziumból van. A Sigma a 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektívet Canon EF, Nikon F és Sigma SA bajonettel látja majd el.

APS-C szenzoros (E-bajonett) illetve mikro négyharmados gépekhez a vállalat az 56 mm-es, fix átfogással rendelkező, F1.4 fényerejű objektívet mutatta be. Az 56mm F1.4 DC DN Contemporary objektív a szűk látószöget kiváló fényerőséggel párosítja, így ideális portréfotózáshoz. Optikai stabilizátor nincs benne, ezért elsősorban olyan vázakhoz ajánlott, amelyben van ilyen rendszer. APS-C szenzoros gépeken az objektív full-frame szenzoros gépekkel összevetve 85 mm-es, mikro négyharmados gépeken pedig 112 mm-es látószöget biztosít.