A Western Digital készített két merevlemezt, amit direkt a játékosoknak szán, hogy a konzolok kapacitását gyorsan és egyszerűen bővíthessék.

Mindkét meghajtó a P10 sorozatba tartozik, közöttük a tárolási kapacitásban van különbség: az egyik típus 3 TB, a másik pedig 5 TB adat tárolására alkalmas. A Western Digital egyedi, az fps játékok hangulatát idéző borítással látta el a kicsi és könnyű meghajtókat. Amikor éppen nem használjuk őket, akkor nem foglalnak sok helyet – ha pedig magunkkal szeretnénk vinni, akkor a táskában is könnyű helyet találni számukra.

A HDD-ken belül természetesen a WD saját gyártású, 2,5 colos merevlemezei dolgoznak, a játékkonzolokhoz pedig USB 3.0 (USB 3.2 Gen 1) csatlakozó segítségével lehet őket hozzákötni. A WD elsősorban Xbox One és PlayStation 4 mellé ajánlja a P10-es merevlemezeket, de az univerzális csatlakozónak hála természetesen semmi akadálya annak, sem, hogy Windows vagy Mac OS-t használó számítógéppel használjuk az adathordozókat. A 3 TB illetve 5 TB kapacitás pedig akár ahhoz is elég, hogy a játékok mellett a meghajtókra biztonsági másolatot készítsünk a PC-n tárolt fontos adatokról.

Az USB 3.0 csatolónak hála az adatátvitel gyors, másodpercenként akár 130 MB/s adatot is be lehet olvasni a HDD-kről. Habár ma már az USB-C csatoló számít a legnépszerűbbnek, a WD ezekre a merevlemezekre a nagyobb kompatibilitás érdekében Micro-USB csatoló beépítése mellett döntött; így minden további nélkül használhatók akár régebbi, USB 2.0 szabványú kábelekkel is, persze ebben az esetben lassabb adatátvitel mellett.