A Terra sorozat négyféle méretben is elérhető, attól függően, hogy a kamera mellé hány kiegészítőt szeretnél a táskában magaddal vinni.

Mielőtt azonban a konkrét modellválasztékra rátérnénk, említsük meg a Terra sorozatba tartozó táskák egyik legfontosabb tulajdonságát; környezetkímélő módon készültek. A termékcsalád valamennyi tagját 100%-ban újrahasznosított poliészterből, fonallá feldolgozható PET-anyagokból gyártják.

A Terra 110, 130 és 135 modellek azonos séma mentén készültek, ezek kétrekeszes kialakítású táskák. Főleg méretben van különbség közöttük. Belül mind a három modell vastag szivacsbéléssel rendelkezik, hogy a benne lévő kamerát és objektívet védje. Az elválasztó természetesen nem fix: tépőzár tartja a helyén, így egyetlen mozdulattal áthelyezheted, hogy a rekeszek mérete a felszerelés méretéhez pontosan igazodjék. A legkisebb verzióba, a Terra 110-be a fényképezőgép mellé csak a töltő fér be, a 130-as és 135-ös modellek viszont akár még egy közepes vagy nagyméretű objektívet vagy két kisebb objektívet is el tudnak nyelni. Az apró tartozékok (pl. memóriakártya, Lens Pen) számára több rekesz is van, például a fedél alatt vagy oldalt.

A táskák alsó része vízálló anyagból készült, a vállpánt pedig levehető, ha épp nincs rá szükség. A 130-as és 135-ös típusok a hátsó részen lévő pánttal bőrönd húzókájára is rögzíthetők.

A Terra 140-es típus inkább a profiknak készült; jóval nagyobb befogadó mérettel rendelkezik, hiszen nemcsak a fényképezőgép és egy kísérő objektív számára tartogat helyet, hanem számos kiegészítő is elhelyezhető benne. A hangsúly persze mégiscsak a fényképezőgépen van, így a kamera számára kialakított zsebet nem fentről, a nagy rekeszből lehet elérni, hanem oldalról!

A fő (hátsó) rekeszben a nagyobb méretű kiegészítőket helyezheted el, köztük akár egy 14 colos kijelzővel szerelt notebookot is. Mind a kamera számra kialakított rekeszben, mint pedig a fő rekeszben van egy szabadon mozgatható térelválasztó, amivel a rekeszek mérete pontosan az eszközparkhoz igazítható. Az apró tartozékok számára ennél a típusnál az előlapi, cipzáras zseb szolgál, míg az oldalsó zsebben akár egy kompakt állvány számára is van hely.