A Hama több olyan termékkel is rendelkezik, amelyek az amatőr és a profi videósok hasznára lehetnek. Összegyűjtöttünk egy csokrot belőlük!

2021. december 13., 10:00

A Hama fiatal szereplőnek számít az okosotthon piacon, azonban a vállalat rövid idő alatt egy nagyon jó kis platformot rakott össze; aki szeretné kényelmesebbé tenni a hétköznapokat, az most több, mint egy tucat termék közül választhat otthona „felokosításához”.

2020. augusztus 4., 17:00

A Hama egyre bővülő okosotthon termékválasztéka most két nagyon érdekes kütyüvel bővült: az egyik egy okos falikapcsoló, a másik pedig egy olyan adapter, amit bármilyen sima kapcsoló vagy konnektor mögé be lehet építeni.

2019. június 17., 08:00

Néhány hete a Hama okosotthon termékeiről általánosságban már írtunk, tegnap pedig bemutattuk a gyártó két, mennyezetre szerelhető LED-es okoslámpáját. Van azonban itt még valami, amiről érdemes beszélni: az okoskütyüket egy ideje már új app segítségével lehet kezelni. Megnéztük, mit tud a Hama Smart Solution alkalmazás.

2019. április 26., 08:00

A Hama okosotthon kínálatáról egy korábbi cikkünkben már írtuk, és akkor megemlítettük azt is, hogy a termékpaletta LED-es mennyezeti lámpákat is tartalmaz. Két nagyon sokféleképpen használható típusról van szó, amelyek között mindössze külső megjelenésben van különbség: az egyik modell kör alakú, a másik pedig négyzet alakú dizájnt kapott.

2019. április 25., 08:00

Sokféle megoldás közül választhat ma az, aki szeretné otthonát kicsit felokosítani. A Hama kínálatában több kütyü is szerepel, a készülékek egyik nagy előnye pedig az, hogy központ nélkül, egyszerűen okostelefonról vezérelhetők.

2019. március 25., 08:00

Vannak olyan helyzetek, amikor nagyon jól jön, ha az ember úgy tud világítani a sötétben, hogy közben mindkét keze szabadon marad!

2018. december 10., 08:00